Groepsaccommodatie “Kerkje van Gasselternijveen”

Geniet samen met familie, vrienden of collega’s van een bijzonder verblijf in een bijzondere omgeving; het meer dan 150 jaar oude ‘Kerkje van Gasselternijveen’ een luxe groepsaccommodatie in Drenthe. Vroeger klonken hier vooral gebeden en kerkelijke liederen, tegenwoordig wordt het kerkje gevuld met vrolijke stemmen en gelach. Het ‘Kerkje van Gasselternijveen’ is niet meer in gebruik als gebedshuis, maar wordt verhuurd aan groepen die met elkaar een aantal gezellige dagen door willen brengen in een bijzondere, sfeervolle en comfortabele 4-sterren groepsaccommodatie in Drenthe.

De kerk is met behoud van oude elementen verbouwd tot een zeer comfortabele groepsaccommodatie in Drenthe voor 18 personen, zelfs met overdekt verwarmd privé zwembad en sauna. Aan alle faciliteiten die een paar dagen weg met een groep tot een succes maken is gedacht. En ook de omgeving van het ‘Kerkje van Gasselternijveen’ draagt hier natuurlijk op positieve wijze aan bij.

Kijk voor meer informatie op kerkjevangasselternijveen.nl!

Groepsaccommodatie “De Schaopedobbe”

De Schaopedobbe is een luxueuze en sfeervolle groepsaccommodatie gelegen aan  het Drents-Friese-Wold met zijn uitgestrekte bos, heide en recreatiewater en tegenover het natuurgebied de Schaopedobbe. De boerderij is volledig aangepast aan deze tijd en is zeer geschikt voor families, vrienden, bedrijfsuitjes en trainingen.

De accommodatie beschikt over 10 slaapkamers met ieder een eigen toilet, douche en wastafel.

Kijk voor meer informatie op Schaopedobbe.nl!

Groepsaccommodatie “Het Kievitsnest”

Centraal gelegen in Friesland treft u deze vakantiewoning aan, die zowel geschikt is voor grotere als kleinere groepen. De vakantiewoning staat in Oudehaske, gelegen tussen Joure en Heerenveen.

Deze groepsaccommodatie wordt op dit moment verbouwd tot een accommodatie voor een groep van 10 personen.

Kijk voor meer informatie op Hetkievitsnest.com (momenteel nog niet beschikbaar)!


Recreatie ‘de Kievit’
Jousterweg 82
8465 PL Oudehaske
Telefoon – (0513) 67 76 58
Fax – (0513) 67 73 03
Mobiele telefoon – 06 5364 3673
E-mail – info@dekievit.com