“Chalet”

Onze mooie ruime chalets zijn geschikt voor 6 personen en beschikken over eigen sanitair, kleuren-TV op kabel, radio en CD. In het chalet zijn twee slaapkamers aanwezig (één met een tweepersoons bed en één met twee stapelbedden). Het chalet is voorzien van  centrale verwarming. In ieder chalet zijn diverse dekbedden aanwezig (één twee-persoons – en vier één-persoons dekbedden en 6 kussens). Het linnengoed dient door u zelf te worden meegenomen.

Door de tuindeuren heeft u  met de mooie veranda een prachtig terras aan het water, waar u heerlijk kunt  genieten van de rust en het water. Op de houten veranda kunt u lekker van de rust en zon genieten en vanuit uw tuinstoel rustig uw  hengeltje in het water gooien (tuinmeubilair is aanwezig). Daarnaast kunt u met de roeiboot die erbij ligt lekker het water op. Wilt u uw  fietsen meenemen of via ons huren dan kunt u die in het schuurtje plaatsen  als u ze niet gebruikt.

“Chalet de luxe”

Onze  mooie ruime chalets de luxe zijn geschikt voor 4 personen en beschikken over  eigen sanitair, kleuren-TV met DVD speler op kabel, radio en CD. In het chalet zijn twee slaapkamers aanwezig (één met een tweepersoons bed en één met een stapelbed). In ieder chalet zijn diverse dekbedden aanwezig (één tweepersoons- en twee eenpersoons dekbedden en vier kussens). Het linnengoed dient door u zelf te worden meegenomen. De chalets  de luxe beschikken over een uitgebreide keuken met koel-vries combinatie,  magnetron en vaatwasser. Evenals de chalets, is de chalet de luxe voorzien van centrale verwarming.

Tevens  is er een prachtig terras aan het water en naast het chalet is een opbergschuurtje geplaatst waarin u eventueel de fietsen e.d. kunt stallen.

Gedurende  de periode dat u een chalet of een chalet de luxe bij ons huurt kunt u gratis gebruikmaken van de  kano’s en de waterfietsen.
Tevens kunt u gratis gebruikmaken van Wi-Fi.


Recreatie ‘de Kievit’
Jousterweg 82
8465 PL Oudehaske
Telefoon – (0513) 67 76 58
Fax – (0513) 67 73 03
Mobiele telefoon – 06 5364 3673
E-mail – info@dekievit.com